zaterdag 12 januari 2013

De laatste loodjes...


Hallo allemaal,

Hier eindelijk ons eerste blogberichtje :-) 
We hebben net het grootste deel van onze valiezen ingepakt en zijn er voorlopig in geslaagd om het aantal op 4 te houden (hadden er 5 voorzien :p) maar er moet wel nog het één en het ander ingepakt worden! 

Volgende week zaterdag vertrekken we dus, om 11u stijgen we op en om 18u30 plaatstelijke tijd komen we (hopelijk :-D) aan. Dan is het hier dus al 0u30 en is iedereen al flink aan het slapen. We hebben voor die eerste nacht een hotel geboekt, omdat de Ikea dan waarschijnlijk niet meer open is en we geen van beiden zin hadden om onze eerste nacht in de US op de grond door te brengen :-) Zondag mogen we dan onze eigen auto gaan ophalen en dan richting huisje: Rockledge appartments, 1993 Powers Ferry Road apt B, 30067 Marietta, Georgia - USA. 

*Spannend* 

Het zijn ook drukke "laatste" weken geweest: dag zeggen tegen iedereen neemt meer tijd in beslag dan we gedacht hadden :-) Uiteraard is iedereen zeer welkom bij ons in Atlanta! 

Om die reden hebben we ook een online kalender aangemaakt waarop alle mensen die zin hebben, kunnen kijken of we in een bepaalde periode vrij zijn. Praktische uitleg hierover volgt later. 

Ik (Sara) ben ondertussen ook beginnen werken bij OM Partners NV. Het is heel veel leren en heel druk, maar wel leuk en boeiend. Ik heb me nog geen seconde verveeld! 

Woensdag zijn we naar de Amerikaanse ambassade geweest om onze visums in orde te krijgen en dat is (hoera) gelukt! Nu plakt er een mooi papiertje in ons paspoort dat we een US Visa hebben. Toch kleine vreugdedans gedaan toen. 

En om de week nog mooier te maken, is gisteren m'n 2e neefje geboren: Leïto, zoontje van Annik & Mark en petekindje van Gudrun en Tommy (jaja, den Tommy) Zo'n lief manneke (Leïto dus he :p) 

Anyways, nu eens ons bed in kruipen na hard ingepakt te hebben vandaag. Hopelijk blijft alles zo vlotjes verlopen... 

Groetjes,

Sara 

4 opmerkingen:

  1. Hupla, het derde nichtje met een blog! Voila, hij zit in mijn reader, héél veel succes en plezier met jullie avonturen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Riet! Zal wel lukken, met hopelijk veel toffe nieuwtjes om aan het thuisfront te melden :-)

      Verwijderen
  2. Joepie! Jullie hebben alvast een fan vanuit Zwitserland!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hier zijn ze aan ontsnapt:http://www.11alive.com/news/article/274874/40/Tornado-watch-for-metro-Atlanta-until-4-pm

    BeantwoordenVerwijderen